Billige CR2 batterier til golfkikkert (rangefinder)

Hvis du som mange andre golfere har en golfkikkert, så ved du at du typisk skal skifte batterier i denne en gang om året. Du ved også, at det på ingen måde er et standardbatteri, som sidder i golfkikkerten, men derimod batterier af typen CR2

Køb batterier til golfkikkert i Kina og spar penge

På Aliexpress.com, som vel er det kinesiske svar på på Amazon.com, finder du alt mellem himmel og jord. Derfor er der naturligvis også CR2 batterier til din golfkikkert.

Med en hurtig søgning på “CR2” hos Aliexpress finder du et hav af muligheder, men der er lige et par ting, som du skal være opmærksom inden du klikker bestil. Aliexpress er en platform for en masse individuelle forretninger og det er derfor vigtigt at kigge på forretningens ry og rygte inden du handler. De batterier, som jeg anbefaler her har jeg selv benyttet i mange år og har indtil videre aldrig har problemer med levering eller batteriernes kvalitet. For mig varer de omkring 10-16 måneder mellem skift, men det afhænger af, hvor mange runder du spiller, og temperaturen omkring batteriet. Står den i et koldt golfskab eller i en opvarmet kælder om vinteren?

Batterierne sælges af ZhiSheng Tech Store, hvor du kan finder alverdens forskellige batterier, mest fra Panasonic.

De CR2 batterier, som jeg anbefaler til din golfkikkert fra denne butik har jeg lavet en knap nedenfor til.

Prisen kan variere en smule, men er typisk omkring 2-3 dollars per batteri. Hvis du køber enkeltstyks batterier, så skal du selv betale for fragten, hvilket dog kun er omkring 5-6 kr. Dog vil jeg i stedet anbefale at købe 2 stk. CR 2 golfbatterier ad gangen, hvilket du gør på nedenstående knap. Her er fragtprisen nemlig den samme.